Finding events near you ...

Događaji

Kol
30

Poziv na edukaciju: Migracije i održivi razvoj: primjena metode Zajednice interaktivnog učenja

  1.   Seminari / radionice
  2.   Public
  1.   30. Kol, 2019
Sveučilište u Splitu poziva vas na dvodnevnu radionicu Migracije i održivi razvoj: primjena metode Zajednice interaktivnog učenja u sklopu trogodišnjeg projekta InterCap na kojem je Sveučilište u Spli... Sveučilište u Splitu poziva vas na dvodnevnu radionicu Migracije i održivi razvoj: primjena metode Zajednice interaktivnog učenja u sklopu trogodišnjeg projekta InterCap na kojem je Sveučilište u Splitu jedan od partnera.

Projekt InterCap financiran je iz fonda EuropeAid i bavi se problemom percepcije migracija u javnosti, utjecajem javne percepcije na razumijevanje migracija, održivog razvoja, odgovornosti i stila života građana EU u međuzavisnom svijetu te pitanjem (ne)sigurnosti i rizika koji
se razvijaju iz javne percepcije migracija.

Edukacija je namijenjena svim predstavnicima organizacija civilnog društva, profesorima, asistentima i suradnicima na Sveučilištu u Splitu, predstavnicima lokalne i regionalne samouprave, te predstavnicima različitih odgojno-obrazovnih institucija (agencije, centri, domovi).

Nakon završetka edukacije, sudionici će dobiti potvrdu o usavršavanju.

Edukacija je besplatna te su svi materijali za edukaciju osigurani kao i coffee break i ručak.

Zainteresirani mogu izabrati jedan od ponuđenih datuma održavanja edukacije: 30. i 31. kolovoza (mjesto održavanja Info zona) ili 6. i 7. rujna (mjesto održavanja Sveučilišna knjižnica u Splitu).

Broj mjesta na edukaciji je ograničen. Prijave obavezne na:
https://forms.gle/BTAEVF4d5nvhaqss9

Za više informacija, slobodno se obratite voditeljici projekta pri Sveučilištu u Splitu Marini Meić na: marina.meic@unist.hr

Više o projektu InterCap možete doznati na:
https://www.developtogether.eu/hr/
There are no events created by this user.
Unable to load tooltip content.