Loading cover... Drag cover to reposition
Details
Predavanje naziva ''Multikulturalnost u doba promjene'' održat će se u petak, 12. listopada 2018. godine, s početkom u 1... Predavanje naziva ''Multikulturalnost u doba promjene'' održat će se u petak, 12. listopada 2018. godine, s početkom u 14.00 sati, u Koncertnoj dvorani Kneževe palače, Poljana Šime Budinića 3, u Zadru.

Profesor Payam Akhavan uvaženi je kanadski aktivist za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, stručnjak za međunarodno pravo i bivši odvjetnik u braniteljskom timu generala Ante Gotovine na Međunarodnom kaznenom sudu u Hagu.

Uz zavidnu profesionalnu praksu u temi, g. Akhvan posjeduje i osobno izbjegličko iskustvo, a nazočni će predstavnici tijela državne uprave, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, javnih servisa, akademske zajednice, nevladinog sektora i drugih tijela, imati mogućnost sudjelovati u diskusiji koja će uslijediti nakon predavanja.

Za sudjelovanje se potrebno javiti organizatoru: Vlada Republike Hrvatske, Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina
Više
Attendees (1)
Pinned Items
Recent Activities
Ovdje još nema nikakvih aktivnosti
Unable to load tooltip content.