Foto: pixabay
Kategorija: Integracija

Online škola hrvatskog jezika za strance – SpeakCro je raspisala natječaj za prijave za dvije stipendije za učenje hrvatskog kao stranog jezika za tražiteljice azila u Hrvatskoj. Nastava u školi SpeakCro u pravilu je individualna ili se održava u parovima i ima najviši stupanj prilagođenosti individualnim potrebama polaznika, a program poduke traje 9 mjeseci. Zainteresirane tražiteljice azila mogu se prijaviti putem prijavnice ovdje najkasnije do 20. studenog 2021. godine.

Sve informacije o inicijativi pronađite na linku: https://speakcro.com/about-us/scholarship-for-learning-croatian-as-a-foreign-language/


Putem ovih stipendija cilj je podržati žene koje su u Hrvatskoj pronašle sigurnost da uz dobro znanje hrvatskog jezika lakše pronađu posao i prošire krugove prijateljstava.

Više informacija o stipendiji i programu poduke SpeakCro:

Trajanje programa: 37 tjedana (9 mjeseci)

Dinamika nastave: 60 minuta tjedno direktne komunikacije s nastavnikom uz izvannastavne aktivnosti

Broj polaznica: 2

Način komunikacije: putem interneta - audiovizualna komunikacija s nastavnikom u realnom vremenu

Lokacija polaznica: nije zadano

Online škola hrvatskog jezika za strance SpeakCro posluje od 2011. godine, ima 5 profesorica i do sada je hrvatski jezik i kulturu približila stotinama zadovoljnih polaznika iz cijelog svijeta.

Nastava u školi SpeakCro u pravilu je individualna ili se održava u parovima i ima najviši stupanj prilagođenosti individualnim potrebama polaznika.

Zainteresirane tražiteljice azila mogu se prijaviti putem prijavnice ovdje najkasnije do 20. studenog 2021. godine.

Online škola hrvatskog jezika za strance – SpeakCro je raspisala natječaj za prijave za dvije stipendije za učenje hrvatskog kao stranog jezika za tražiteljice azila u Hrvatskoj. Nastava u školi SpeakCro u pravilu je individualna ili se održava u parovima i ima najviši stupanj prilagođenosti individualnim potrebama polaznika, a program poduke traje 9 mjeseci.

Imate li pitanje za nas?
Slobodno nazovite!

(021) 329-130

Sinjska 7, 21 000 Split, Hrvatska.

info@irh.hr

Prijava na newsletter

Primajte nove članke