Okrugli stol „Integracija izbjeglica – nove prilike za učenje“- Karlovac, Slavonski Brod, Zadar

Okrugli stol „Integracija izbjeglica – nove prilike za učenje“ 15. lipnja 2020. u 12:00 sati , Vrbanićev perivoj 4, Karlovac. Okrugli stol „Integracija izbjeglica – nove prilike za učenje“ 16. lipnja 2020. u 12:00 sati u Hotelu Art, Ul. Nikole Zrinskog 44, Slavonski Brod. Okrugli stol „Integracija izbjeglica – nove prilike za učenje“ 18. lipnja 2020. u 11:00 sati u prostorijama COIN Zadar, Put Murvice 16, Zadar.

Stručni skupovi se održavaju u sklopu projekta „Izgradnja društva dobrodošlice“, koji Udruga „MI“ – Split provodi uz financijsku podršku i suradnju s Agencijom UN-a za izbjeglice u RH – UNHCR Hrvatska. Glavni cilj projekta je doprinijeti stvaranju uvjeta za kvalitetnu integraciju izbjeglica.

Suorganizatori događanja u Karlovcu su udruga Carpe diem – Volonterski centar Karlovac i Isusovačka služba za izbjeglice - JRS.
Suorganizator događanja u Slavonskom Brodu je Informativno pravni centar Slavonski Brod.
Suorganizator događanja u Zadru je Udruga socijalnih radnika – Volonterski centar Zadar.

Program skupa namijenjen je institucijama, organizacijama i ostalim dionicima uključenima ili zainteresiranima za provedbu nacionalnih politika za izbjeglice i integraciju.

  • Na događanju u Karlovcu će sudjelovati predstavnici akademske zajednice društveno-humanističkih usmjerenja Sveučilišta u Rijeci, doc.dr.sc. Nebojša Zelić, i Tamara Crnko, mag.art.
  • Na događanju u Slavonskom Brodu će sudjelovati predstavnice akademske zajednice društveno-humanističkih usmjerenja Sveučilišta u Osijeku, izv.prof.dr.sc. Anita Blagojević i mag.act.soc. Gordana Horvat.
  • Na događanju u Zadru će sudjelovati predstavnica akademske zajednice društveno-humanističkih usmjerenja Sveučilišta u Splitu izv.prof.dr.sc. Marita Brčić Kuljiš.

Okrugli je stol organiziran u sklopu „Tjedna izbjeglicama“ kampanje obilježavanja Svjetskog dana izbjeglica, 20 lipnja.

Naš kontakt

Imate li pitanje za nas?
Slobodno nazovite!

(021) 329-130

Sinjska 7, 21 000 Split

info@irh.hr